En fantastisk tilbehørsveske

Se denne flotte tilbehørsvesken til trykkføtter og tilbehør til symaskinen!

Den er en del av en større kolleksjon av vesker som er laget til den store sy- og broderimaskinen PFAFF Creative Icon 2, men den er like aktuell og praktisk å bruke til alle typer symaskiner dersom du har litt mer utstyr enn det som det er plass til nedi et tilbehørsskrin.

Den heter i PFAFF sin tilbehørskatalog: Creative Icon2 Luxe tilbehørsveske.

Artikkelnr. 821282096

Jeg har hatt en del av mine favoritter av trykkføtter som jeg bruker ofte i en koselig rød hjerteboks. Den har jeg med på kurs og sytreff slik at jeg har mine favoritt-trykkføtter lett tilgjengelig uavhengig av hvilken symaskin jeg har med meg på kurset. Og så har jeg jo også kjøpt en del andre trykkføtter som jeg ikke bruker så ofte som f.eks. usynlig glidelåsfot og bisefot m.fl. De har jeg hatt i noen andre bokser. Litt her og litt der, og jeg har tenkt at jeg skulle ønske at det fantes noe lurt å samle alt i, iallefall nesten alt.

Som PFAFFambassadør i Norge er jeg så glad for å kunne fortelle alle PFAFFeiere at det nå er mulig å bestille denne flotte tilbehørsvesken enten hos meg med kjøp gjennom Tonje Stoff & Symaskiner når den kommer inn over nyttår januar/februar 2023. Send meg en mail eller sms om du er interessert i at jeg skal ordne dette for deg.

Du kan eventuelt bestille vesken direkte i nettbutikken hos Tonje:

https://www.tonje.no/products/pfaff-luxe-tilbeh-rsveske-821282096

De to dype bunnene i denne flotte tilbehørsvesken er innredet forskjellig.

Den ene bunnen er med mange små rom til trykkføtter og andre småting. Noen av rommene er dypere enn de andre slik at «de høye» trykkføttene kan legges i de dype rommene.

Den andre bunnen har mange spor der du kan stappe ned nålebrettene dine med ulike typer symaskinsnåler som du har. Jeg har forløpig ikke stappet mine nålebrett nedi ennå.

Så finnes det en «imellomside» med netting-lommer og stropper slik at du kan legge annet egnet tilbehør der. På bildene mine ser du at jeg har lagt de flotte PFAFF-saksene mine i den store netting-lommen på den ene siden. Så har jeg lagt andre småting i netting-lommene på den andre siden.

Når du skal lukke vesken, må du først legge på de to myke lokkene som hører til hver bunn i vesken. De forhindrer at alle trykkføtter og tilbehør som ligger i rommene, vil falle ut.

På baksiden av tilbehørsvesken er det ekstratrekk som gjør at du kan feste den til en symaskinstrillebag eller koffert når den skal transporteres til kurs og sytreff.