Gøy med broderimaskin

Det er kjempegøy å leke med stoff og tråd sammen med broderimaskinen.

Skulle bare…. ,og der ligger hun som alltid vil være med.

Nå har jeg skjønt at pusen må tas med under armen hvis jeg «bare» skal hente noe på syrommet. Jeg sitter nemlig i stuen og broderer når jeg har hele dager for meg selv.

Gøy å brodere applikasjoner med ulike stoff.

Dette broderiet ligger i maskinen og jeg prøver å følge godt med for å vite hvor jeg er, om jeg skal skifte tråd, om jeg skal legge på nytt stoff, om jeg skal klippe nå osv. Instruksjonsboken med bilde og plansje er god å ha ved siden av meg.

Og her står det at jeg må finne fram en annen broderifot som jeg skal legge en tråd i når alle blomstene er på plass med applikasjon og dekorasjon på kronbladene.
Siste blomst å klippe. Heldigvis har jeg god applikasjonssaks.
Og her har jeg brodert på en tråd med yarncouchingfoot

Jeg glemte å ta bilde av den prossessen med å brodere på tråd, så det får jeg gjøre en neste gang. Jeg ble kjempefornøyd med resultatet. Men hva skal jeg gjøre med dette broderiet mon tro? Tenke!

Da har bestemt meg for å bruke broderiet som dekorasjon på et et nett.

Jeg fant et flott grått canvas-stoff som var så «tynt» at det var veldig lett å sy med. Canvas er et kraftig og flott godt stoff til et nett. Jeg har bestemt meg for å legge hovedstoffet på vatt og quilte det for å gjøre nettet litt mer hardfør og stødig. Jeg har også bestemt å sy fòrstoff i nettet for å skjule baksiden av broderiet inni nettet. Gleder meg til å fortsette en annen dag.